Sovelluskehittäjät

MAPGETS on avoin 3D-sovelluskehitysalusta.

MAPGETS SDK on vapaasti käytettävissä kaiken kokoiseen digitaaliseen liiketoimintaan – yrittäjille, start-upeille, kasvuyrityksille, pk-yrityksille ja korporaatioille. MAPGETSin avulla sovelluskehittäjät kaikkialla maailmassa pääsevät mukaan globaaliin liiketoimintaan. Luo omat älykaupunki- ja IoT-sovelluksesi ja pelisi MAPGETS 3D-sovelluskehitysalustalla!

Avaa mapgets   Ota yhteyttä

MITÄ FCG MAPGETS TARJOAA SOVELLUSLIIKETOIMINNALLE?

Sovelluskehittäjät - testatkaa MAPGETS ja mahdollisuus globaaliin liiketoimintaan

FCG MAPGETSilla on avoin sovelluskehitysympäristö (SDK) sovellusten kehittäjille.

MAPGETS on avoin 3D-alusta uusille sovelluksille

Kuka tahansa voi aloittaa oman sovellusliiketoiminnan FCG MAPGETS -alustalla tai julkaista sille dataansa yleiseen tai sisäiseen käyttöön. MAPGETSia voi käyttää kaiken sijaintiin sidotun datan visualisointiin ja käsittelyyn, jos data on rajapinnan kautta luettavissa.

Alueidenkäytön sovellusten lisäksi MAPGETS-alustalle voi tuottaa esimerkiksi monen käyttäjän 3D-ympäristöjä, pelejä, asiakaskäyttöliittymiä ja hyötysovelluksia kaupunkiin, sisätiloihin sekä esineiden internetiin (IoT). MAPGETS tuottaa sovelluskehittäjille täyden teknisen toimivuuden, joka katetaan lisenssimaksuilla.

FCG MAPGETS -alustan ympärille rakentuu yhteistyölle perustuva ekosysteemi, joka luo osaltaan uutta liiketoimintaa yrityksille.

MAPGETS tarjoaa sovelluskehittäjille

  • alustan teknisen ylläpidon (esimerkiksi palvelimet)
  • sovelluskehitysympäristön (SDK)
  • ilmaisen laskutuspalvelun ja verkkokaupan
  • apua sovellusten toteuttamisessa (projektit)
  • alustan ja toteutettujen sovellusten markkinoinnin
  • alustan jatkuvan kehittämisen

 

 

Sova3D Oy kehittää rakennusvalvonnan 3D-ympäristöä hyödyntäen MAPGETS-nettipohjaista kaupunkivisualisointia. Valmiit liityntäpinnat nopeuttavat kehitystyötä huomattavasti. MAPGETSin taustaorganisaatio FCG tuo lisää painoarvoa.

Petri Kokko, toimitusjohtaja
Sova3D Oy

MAPGETS toimii Oulun kaupungin SmartOulu-sovelluksen alustana. Se taipuu monenlaisten käyttäjien tarpeisiin. MAPGETS sopii alustaksi esimerkiksi sovelluksille, joita kaupunkeja ammatikseen suunnittelevat käyttävät. Lisäksi MAPGETSissa on potentiaalia erilaisten kuluttajapalvelujen alustaksi.

Lue lisää
Timo Mukari
projektikoordinaattori, 6aika -strategia

MAPGETS tarjoaa markkinapaikan, sovelluskehittäjäyhteisön ja yhteyden tietolähteisiin avoimien avoimien rajapintojen kautta. Näillä ominaisuuksilla MAPGETS on valmis PaaS-markkinoiden johtavaksi toimijaksi (Platform as a Service).

Ownership and Business Model for C3PO
LUT Lappeenrannan Tekninen Korkeakoulu